Marko Louis u Nišu 24.marta

Marko Louis tekst 1Fuzija soul-a, r’n’b-a, pop-a ,orjentalne i balkanske muzike spakovana u jednom. Ovako bi zvučao opis onoga što mladi perspektvni kantautor Marko Stojanović Louis izvodi. U nizu mnogobrojnih regionalnih uspešnih nastupa od izlaska svog prvog solo albuma „ Shine on me“ na mapi se našao i Niš.

U četvrtak 24. marta od 22h u niškom klubu „Sanset“ kantautor Marko Louis sa svojim bendom održaće koncert u okviru regionalne promocije svog albuma „SHINE ON ME“ izdatog u maju 2015.godine pod okriljem izdavačke kuće IDJ Tunes.

Ceo album je napisan na engleskom jeziku tako da je namenjen kako za domaće tako i za internacionalno tržište. Zvuk ovog albuma koju čini zbirka od 15 pesama predstavlja kombinaciju svih boja i uticaja iz njegovog života.

Numera “Shine on me” otvara istoimeni album a svojim nazivom i haštagom koji je popularan na društvenim mrežama poručuje da se okrenemo pozitivnim stvarima i prepoznamo tu svetlu tačku u našem životu. Posebnu emotivnu notu nosi pesma “I saw you smile” posvećena njegovom ocu legendarnom pevaču narodne muzike Ljubiši Stojanoviću Luisu.

Epitet koketnog teksta i zavodljivih tonova nosi numera “Funk you” rađena u saradnji sa Manivi. Pesma “ Funky chicken” je druga numera sa njegovog albuma koja je dobila svoju ekranizaciju a svojim veselim ritmovima i spektrom boja ništa manje kao i naslovna numera poziva ka pozitivnošću. Album zatvara pesma“Spellbound”.

Marko Louis tekstPoslednjih godina Marko Stojanović Louis, poznatiji kao Marko Louis po svom ocu poznatom pevaču Louisu, uspeo je da se kvalitetom i drugačijim zvukom potpuno izdvoji na domaćoj muzičkoj sceni. Rođen je 1985.godine u Minhenu gde je i živeo do svoje 21. godine. Potpisuje se kao pevač, tekstopisac, muzički producent i profesionalni dizajner zvuka. Svoje muzičke ideje prenosi sviranjem perkusija,bubnjeva i klavira. Uticaj na Markovo muzičko obrazovanje i stvaralaštvo čini spleti crnačke, romske i balkanske muzike kao i soula i dzeza. Marko Louis jepoznat široj muzičkoj javnosti kao član autorskog benda MaraQYa, kao i klupskog sastava St.Louis band.

Ulaznice za koncert će u pretprodaji koštati 300 dinara, a pretprodajna mesta i datum početka prodaje karata biće objavljeni za nekoliko dana.

Autorka teksta: Julija Krsić

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *