„Marko Kraljević i Musa Kesedžija“ u Pozorištu lutaka

Foto: Super radio

Foto: Super radio

U subotu, 17. januara, u Lutkarskom pozorištu u Nišu možete pogledati gostujuću predstavu „Puls teatra“ iz Lazarevca, pod nazivom „Marko Kraljević i Musa Kesedžija“.

Režiju predstave potpisuje Aleksandar Trmčić, a u autorskom timu su i Nišlije Miroljub Nedović (autor teksta), Dejan Gocić i Toma Bibić (glumci).

U predstavi su zastupljeni epski i lirski, te elementi iz bajki i mnoge narodne umotvorine.  Cilj je da se deca misaono angažuju i da im se podigne moralna i ekološka svest, da se razvije ljubav prema živoj i neživoj prirodi, a takođe da steknu znanje o značaju očuvanja životne sredine.

Cena ulaznice je 200 dinara, a predstava počinje od 18 sati.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *