Marinko (Bjesovi): Možemo da utičemo, ali ne mnogo na stvari koje se dešavaju

Marinko BjesoviIako su tog dana Lovefesta organizatori promenili satnicu, i promenili im vreme nastupa Marinku nije smetalo. S obzirom na to da su produžili odmah za Valjevo, ove izmene su i dobro došlo. Međutim, zašto je Marinko pozdravio Mionu Ćirić za vreme nastupa?

Kultni rok bend iz Gornjeg Milanovca održao je koncert na Livestage-u ovogodišnjeg Lovefesta u Vrnjačkoj banji, a Zoran Marinković frontmen benda bio je raspoložan za intervju. Valjda zato što je optimista.

Uostalom da li je pesimista ili optimista?

Voli, kako kaže, da prepozna u kom pravcu se kreću stvari i da taj pravac podrži ako je dobar ili izdrži ako nije. Međutim da li je prilagođavanje jedini naćin?

Ukoliko ste mislili da ćemo vam već u tekstu otkriti ko je Miona Ćirić koju je Marinko pozdravio za vreme nastupa, prevarili ste se.

Moraćete da preslušate intervju koji je pripremila Petra Nešić.

A ipak je i pozdrav opravdan s obzirom na to da smo bili na festivalu ljubavi.

 

 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *