Manifestacija ulične kulture treći put u Nišu

Dodji na amfiHip hop kultura na jednom mestu počev od grafita, MC-jeva, stripa, break dance-a do izložbe fotografija i turnirom u basket 1 na 1 ukratko je ono što očekuje posetioce manifestacije “Dođi na Amfi – Vol.3” koja će biti održana u petak, 13. juna od 17 sati.

Organizatori ovog događaja, Klub za osnaživanje mladih 018, najavljuje učešće sledećih umetnika: majstori grafita – ECOS ONE (Niš), Brejk dens i hip hop ples – Urban Sport Brothers (USB – Niš, Fenix – Niš), Rep/hip hop izvođači: Grashoper (Beograd), Beli (Beograd), Deda (Aleksinac), MCN (Niš), Furio Đunta (Niš), Demonio (Niš), Momir (Makedonija), DJ Darkinjo (Kraljevo), Stereo Banana (Niš), Ninna (Beograd), Mike B. (Niš), Basket virtuoz – Tricky (Kikinda).

Na ovoj manifestaciji I mladi neafirmisani umetnici će takođe moći da se predstave publici, a početak je zakazan za 17 sati na Amfiteatru na keju pored Nišave.

Ovo dešavanje realizuje se u okviru projekta Poruka – Program “Borci protiv mržnje kao doprinos Evropskoj kampanji No Hate Speech Movement i Nacionalnoj kampanji Republike Srbije za borbu protiv govora mržnje na Internetu.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *