Majdan i Organizam večeras u Feedback-u

foto: Miloš Miladinović                        Majdan – pobednici Kuršumlijske girarijade

Večeras, 18. januara, sa početkom od 23h, bend Majdan iz Niša će održati koncert u klubu Feedback zajedno sa bendom Organizam iz Beograda. Majdan će niškoj publici premijerno predstaviti svoj debi album ‘Minimum Sličnosti, Minimum Razlike’ koji je izašao 1. novembra 2018. u izdanju muzičke kuće Metropolis iz Beograda. Svoj zvuk opisuju kao sadržajan gitarski pop na zajedničkoj ivici mejnstrima i alternative. Prošla godina bila je plodonosna za bend, jer su pored rada na albumu svoj kvalitet dokazali i na Kuršumlijskoj gitarijadi, gde su odneli pobedu.

Ove godine nastavljaju da nižu uspehe – učestvovaće na takmičenju Beovizija, za šansu da kao pobednici na Pesmi Evrovizije predstavljaju Srbiju. Tim povodom, oni ću uskoro gostovati i na Super Radiju.

Naslovna fotografija: Miloš Miladinović

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *