Lutkari osvojili tri nagrade

Lepotica i zver tekst, Lutkarsko pozorište niš Na nedavno završenom 11. Dečjem pozorišnom festivalu „Pozorište Zvezdarište“, Pozorište lutaka osvojilo je tri nagrade predstavom „Lepotica i zver“.

Žiri u sastavu: Miodrag Dinulović, reditelj; Vladimir Grubanov menadžer u lutkarstvu i Goran Jevtić glumac odlučio je da lutkare nagradi za najbolju kreaciju lutaka, za najbolju kolektivnu animaciju i za najbolju režiju.

Na festivalu je učestvovalo 12 pozorišta iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, a reč je je o regionalnom takmičarskom festivalu koji predstavlja najbolja scenska ostvarenja u pozorišnoj produkciji za decu.

Predstavu „Lepotica i zver“ režirao je Zoran Lozančić, a u njoj igraju: Svetlana Mihajlović, Slobodan Miljković, Dragan Tričković, Marija Cvetković, Jelena Đorđević, Toma Bibić, Nikola Cekić, Tatjana Milenković i Mirjana Đorđević

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *