Luke Eargoggle, DJ iz Geteborga, u Feedback-u!

U klubu Feedback, 09. februara 2018. niška publika će imati specijalnu priliku da uživa u hipnotičkim zvucima koji će se širiti sa bine.

Za mix pultom, kao zvezda večeri nalaziće se Šveđanin iz Geteborga, Luke Eargoggle. On je legenda DJ-inga i jedan od najcenjenijih electro producenata. Nemoguće je u nekoliko rečenica dočarati veličinu njegovog umetničkog stvaralaštva. Nazivaju ga mastermind-om mašinske muzike i sinonimom za elektrofank, a u prilog tome ide činjenica da je iz njegove „kuhinje“ proizašlo preko 50 izdanja od ogromnog uticaja na elektro scenu. Njegova izdanja aktivno plasiraju E.R.P, Morphology, Das Muster, Mono Junk, DMX Krew, Egyptian Lover, Legowelt i drugi.

Luke važi za misterioznu pojavu, delimično i zbog njegovog načina života – kao svojevrsni urbani izgnanik živi pored plaže u Švedskoj i u potpunosti je posvećen svom muzičkom stvaranju.

Kao domaća podrška ovom izvođaču tu su braća H! i Kalson koji već duži niz godina promovišu svoj sasvim nestandarni klupski zvuk širom Srbije. Na lokalnom nivou odgovorni su za brojna dešavanja u klubu Feedback, slušamo ih na raznim festivalima poput Bekstva, Nisomnije 2010. i drugih. Poseban doprinos imali su na Exit festivalu kao rezident DJ-evi i  promoteri i bukeri Elektrana stejdža. Tokom godina Nišlijama su omogućili da čuju nekoliko najcenjenijih elektro izvođača, među kojima su Anthony Rother, Steve Bug, Alex Smoke, Sneak Thief, Dagobert, Arcadion i drugi.

Karte se u pretprodaji mogu naći po ceni od 300 dinara, u Vintage shop-u i agenciji Galileo Tours.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *