Lokalno inženjersko takmičenje – prijave u toku

ebec tekstUdruženje studenata tehnike Evrope – Best, kancelarija u Nišu, i ove godine organizuje lokalno iznženjersko takmičenje – EBEC. Prijavite se na vreme, jer se ovogodišnje takmičenje održava 27. i 28. marta na Elektronskom fakultetu u Nišu.

EBEC je inženjersko takmičenje u kome se nadmeću timovi sastavljeni od studenata. Oni se trude da postavljeni zadatak reše na najbolji mogući način uzimajući u obzir sledeće parametre: cena, inovativnost, performans.

Kako kažu u BEST-u, cilj ovog takmičenja je da “koristeći svoje znanje i kreativnost, razvijaju timski i takmičarski duh prilikom rešavanja zadatih problema za određeni vremenski period, kao jedan od načina pripreme za sutrašnje poslovne izazove.

Pobednici lokalnog tamičenja imaju mogućnost da osvoje vredne nagrade i da se plasiraju na regionalno inženjersko tamičenje koje će biti održano krajem maja meseca.

Više informacija o takmičenju i načinu prijave možete dobiti na ovom linku.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *