Ljubav što smo sinoć stvorili

Na veliku radost nežnijeg pola, juče glavna „faca“ u Nišu bio je Vukašin Marković sa svojim bendom Irie FM. Ono što je nama obećao je i ispunio sinoć, a to je dobar provod i dobra muzika, što dokazuje prizor Čaira koji odavno nismo videli. Zahvaljujući uličnom festivalu PozitivNI i sinoćnjim bendovima, Čair se zanjihao uz ritmove trube, trombona i dobre alternativne muzike. Imali smo prilike da Vukašina pitamo o daljem radu benda i utiscima o našem gradu, na šta on kaže:

Sutra izlazi novi singl „Ljubav što smo stvorili“, šta očekujete?

Tako je. Sutra je TV live premijera, dok će se spot naći na Youtube – u utorak, kada će singl biti zvanično objavljen. Nadam se da će biti fenomenalan i bolji nego prethodni.

U Nišu si prvi put? Kakvi su ti utisci?

Sa svojim bendom sada konkretno prvi put sviram u Nišu, a ovde sam bio hiljadu puta. Svirao sam sa drugim bendovima, imam i dosta rodbine u Nišu. Ovo je jedan topao grad sa puno iskrenih ljudi, ekspresivnih. Divno mesto.

Šta očekuješ od večerašnjeg koncerta i publike?

Očekujem prvenstveno da dođu, pošto nismo imali prilike ranije da sviramo u Nišu. A imam utisak da je želja za našim nastupom ovde lepa, tako da se nadam da će ljudi doći.

Kako se braniš obožavateljki, obzirom na njihovu mnogobrojnost?

Ne branim se uopšte. Sve to funkcioniše savršeno.

Da li više voliš da natupaš na otvorenim ili u nekim zatvorenim mestima i da li pred našom ili tuđom publikom?

Hmm. Našom ili tuđom. Zanimljivo. Nema tu pravila. Sve to ima neki svoj ambijent i svoje neke čari, ali u suštini volim i jedno i drugo. Klub je jedna zasebna atmosfera, dok je ovakav ambijent na otvorenom, neka svoja priča. Sve to ima neka različita zadovoljstva i različitu komunikaciju sa ljudima.

Kako se ti pripremaš za nastup i šta ti je neophodno da bi kasnije, na nastupu sve funkcionisalo?

Neophodno mi je da sam zdrav. To je sve. Ništa preterano. Da su mi drugari iz benda tu i da vlada neka dobra atmosfera, privatno. Nisam lud za nekom žurkom pre nastupa. Volim da smo tu, mirni i skoncentrisani, zapravo da je porodična atmosfera. To je nešto što mi uvek više prija.

 

Tekst: Kristina Dimitrov

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *