Limenke „Red Bula“ kao valuta?

red bull tekstUkoliko si avanturista/avanturistkinja, voliš igre i izazove i pri tom imaš još dvoje prijatelja ili dve prijateljice koji bi ti se pridružili u avanturama „Red Bull Can You Make It?“ je takmičenje koje ne smete propustiti.

Ovo je trka u kojoj timovi od tri člana/članica moraju da stignu do Pariza koristeći samo limenke Red Bula kao valutu.
Najbolja trampa koja je urađenja na prethodnom takmičenju, 2014. godine, je bilo svega osam limenki za luksuznu večeru, hotelsku sobu, vožnju do aerodroma i let avionom.

Pet je polaznih tačaka u Evropi sa kojih će timovi ove godine krenuti – Barselona, Firenca, Berlin, Edinburg i Prag. Svi timovi, pre nego što stignu do Grada svetlosti, moraju stati na 6 stanica: Kopenhagen, London, Budimpešta, Ženeva, Bordo, Beč, Krakov, Venecija i Madrid.

„Ovo je verovatno najbolja stvar koja nam se dogodila. Zahvaljujući ovom iskustvu smo stekli određenu perspektivu: upoznali smo ljude iz celog sveta koji uživaju u jednostavnim stvarima u životu, putovanjima i avanturi. Još uvek ne možemo da verujemo da smo ovo iskusili – sve je bilo kao san“, ovako je o svom iskustvu iz 2014. Govorio tim „Beach Bull Blondies”.
Stotine timova iz celog sveta uspelo je da stigne do finiš linije u 2014. godini i svi oni ukupno su trampili više od 16.000 limenki na svom putovanju.
Kompletne informacije o takmičenju možete pogledati ovde. Prijave su otvorene do 14. Februara 2016. godine.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *