Licitirajte knjigu i pomozite lečenje Strahinje Stojanovića

Foto: Super radio

Foto: Super radio

Originalna akcija licitacije knjiga okupila je sve studente niškog univerziteta na jednom mestu! Osnovna zamisao je, kažu organizatori, prikupljanje novčana pomoć za Strahinju Stojanović iz Vladičinog Hana, kome je nedavno otkriveno da boluje od leukemije, a za lečenje mu je potrebno oko 3 miliona dinara.

Licitacija će na inicijativu studenata Ekonomskog fakulteta biti održana u petak, 24. aprila, od 20 sati, na nišavskom keju,  a u pribavljanju knjiga učestvuju studenti svih fakulteta, kao i Narodna biblioteka u Nišu.

Tako da ukoliko imate neku nepročitanu knjigu, ponesite je na kej i pokažite svoju humanost na delu! Početna cena knjiga biće 100 dinara i svaka naredna će iznositi 50 dinara, a kako najavljuju organizatori sav prilog biće uplaćen na namenski račun broj: 160 -1-73 sa pozivom na broj 54-102-53330 na ime Tomislav Stojanović.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *