Licem u lice sa Faith No More u Feedbacku

Ne volite tribjut bendove?

Možda smatrate da je u našem malom andergraundu sve vrvi od originalnosti, pa ovakve manifestacije smatrate gubljenjem vremena…

Možda se donekle i slažem sa vama.

Ali, niste pravi alternativac novog milenijuma ako niste slušali ovaj bend koji obožavaju i pankeri i grandžeri, a ponajviše oni, tako da kažem, najistančanijeg ukusa, a to su svakako, metalci.

Ne znate o kom bendu je reč? Makar i da pokušate da pogodite m?

Onda niste dovoljno true i ostanite kod kuće.

A vi, pravi fanovi, pičite 16. novembra u Feedback i u 22h budite spremni za FAITH NO MORE!

Sve bitne informacije možete na naći na linku iventa, ali pošto nam je stalo da maksimalno ispoštujemo potencijalnu publiku i ne želimo da se previše cima oko internet pretrage, sa zadovoljstvom kopipejstujemo sa fb stranice Feedback-a sledeći proglas:

U četvrtak, 16. novembra od 22h, u Feedback-u nastupa Faith No More tribute bend pod nazivom FACE TO FACE. Klub će biti ispunjen pravim fanovima Faith No More-a kakvi su i sami članovi tribute sastava!

U junu 2017. godine Miloš Ilić (vokal) i Miroslav Vasić (bubnjar) osnivaju Faith No More tribute bend. Radno ime benda je bilo Zombie Eaters, a naziv je dobio po numeri grupe Faith No More.
Prvi nastup benda je bio u beogradskom rok klubu Ciklon, a par dana pred nastup bend menja ime u Face To Face. Naziv benda je nastao kao „nastavak“ na numere Ashes To Ashes, Mouth To Mouth… Face To Face.

Sadašnju postavu benda čine, kako to oni vole da kažu, „True Faith no More fans!“, a to je zapravo i bila inicajlna ideja kada se okupljao bend, da svi članovi benda, pre svega, vole i uživaju u muzici grupe Faith No More, jer se samo na taj način može izneti nastup Faith No More tribute benda.

Miloš „Mike“ Ilić – vokal
Ivan „Kiza“ Zoranović – gitara, prateći vokal
Nenad „Vukela“ Vukelić– bas gitara
Andreja „Mr. Rabbit“ Zečević – klavijatura, prateći vokal
Miroslav „Dida“ Vasić – bubanj.

Karte se kupuju na ulazu kluba, na dan koncerta, po ceni od 200 din.

Vidimo se u klubu od 22h!“

Najavu iskopirala: Ana Bjes 

Uredniku obećala odličan izveštaj: Ana Bjes

Super provod zagarantovao Ani Bjes: Face To Face 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *