Lažno se predstavljaju i traže pomoć za obolelu decu

Ne nasedajte na prevaru! Ilustracij.

Ne nasedajte na prevaru! Ilustracij.

Ukoliko i na vaša vrata zakucaju osobe koje „prikupljaju novac za kupovinu paketića sa sredstvima za higijenu“ namenjenih deci obolelog od daunovog sindroma ne nasedajte!

U Gradskoj opštini Medijana kažu da  čovek koji se predstavlja da je iz ove opštine nema legitimaciju niti ovlašćenje da prikuplja novac kao predstavnik opštine.

Kako stoji u saopštenju Gradske opštine Medijana, sugrađani su se javljali da prijave slučaj kako „nepoznati čovek bez identifikacionih dokumenata traži, u ime GO Medijana, novac za pomoć i kupovinu paketića sa sredstvima za higijenu deci oboleloj od daunovog sindroma“.

U GO kažu da se ne prikuplja novac na ovakav način niti da je opština ikada organizovala slične akcije.

Ukoliko i na vaša vrata zakucaju „lažni humanitarci“ prijavite ih policiji na broj 192.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *