Kupite kartu na vreme! ČBS 3.marta u Nišu

ČBS tekstPosle skoro dve godine , nakon sjajnog nastupa na jednodnevnom muzičkom festiivalu (Banovina, 30.maj 2015, na kome su nastupili bendovi: Mortal Kombat, ČBS, Seljačka Buna i Dok 7!), kultni kragujevački melodični pank-rock band „Čovek bez sluha“ održaće koncert u petak, 3.marta u niškom klubu Feedback, od 22 sata.

Energični pank-rok „ šumadinci“ ponovo će nišlijama predstaviti probrani repertoar – „Super heroj“, „ Dosadan dan“ , „ Upomoć“, ili „Seccound hend“ su sigurna garancija da nam „ Ništa staro ne nedostaje“…

Kao gosti, nastupiće vrlo perspektivan sastav Crveni karton, pank – rok- ska orijentacije, kao vodeći predstavnik nove generacije bendova koji promovišu momci iz Kruševca.

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 400 dinara od četvrtka, 23.februara u muzičkim radnjama CD Sound (novi podzemni prolaz) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje).

Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 500 dinara.

Tekst priredio: Veroljub Radojković, promoter koncerta.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *