Kulturna razmena mladih iz Niša i Torina

Sa prošlogodinje kulturne razmene Foto: BEST Niš

Sa prošlogodinje kulturne razmene
Foto: BEST Niš

Petnaest studenata i stidentkinja iz Torina boraviće u Nišu od 3. do 9. oktobra u toku kulturne razmene. Domaćini mladima iz Italije biće studenti i studentkinje udruženja BEST iz Niša.

U toku sednodnevnog boravka u grdu na Nišavi, mladi iz lokalne BEST grupe iz torina će uopznati kulturu, tradiciju i običaje u Srbiji, probati domaće specijalitete, ali će takođe i saznati više o istoriji i znamenitosti našeg grada. U toku ovog druženja studentkinje i studenti iz Torina pohađaće i različite radionice koje će im pomoći da bolje upoznaju i razumeju srpsku kulturu.

Drugi deo kulturne razmene između članova i članica Udruženja studenata tehnike Evrope BEST biće održan u periodu od 4. do 10. decembra kada će akademci i akademke iz Niša boraviti u Torinu.

Kulturna razmena je interni događaj u BEST-u namenjen članovima i glanicama ove evropske studentske organizacije. Cilj organizovanje kulturne razmene je upoznavanje mladih sa iz različitih zemalja, ako i upoznavanje kulturnog bogatstva različitih država.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *