Kultura sećanja u „Zenica-NiŠ“

Radijska emisija „Zenica-Niš calling“ počinje danas u 18.30h, a u dvanaestom izdanju ove emisije govorimo o kulturi sećanja. U niškom studiju je Petra Nešić, a u zeničkom Ajna Nikontović.

U našim redovnim rubrikama, donosimo vam vesti iz Niša i Zenice, ali i iz Srbije i BiH. Nagrađujemo vas knjigom Jasminka Halilovića.

U rubrici „Fildžan i džezva“ pričamo sa predstavnicama organizacija iz BiH i Srbije koje se bave kulturom sećanja.

Emisiju „Zenica-Nis calling“ realizuju radio stanice civilnog sektora Radio Active iz Zenice i Super radio iz Niša, odnosno udruženja koja su njihovi osnivači – „Naša djece“ iz Zenice i „Centar za unapređenje društvene svesti – Super građanin“ iz Niša, a u okviru projekta “(Re)connecting a region”, uz finansijsku podršku „Švajcarskog nacionalnog saveta mladih“. Mentori na projektu su novinarke iz Radio 3FACH iz Lucerna i Radio RaBe iz Berna.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *