Krug-Tribute to EKV bend najavio koncert za publiku u Nišu

Krug EKV 2014 -3Koncert kojim će biti obeleženo 20 godina od smrti Milana Mladenovića, frontmena grupe EKV, biće održan i u Nišu i to 14. novembar sa početkom u 22 sata u. U klubu „Feedback“ publika će se podsetiti hitova grupe EKV uz bend Krug – Tribute to EKV.

Na godišnjicu njegove smrti, 5. novembra, na zvaničnoj fejsbuk stranici tribute benda, bubnjar Marko Milivojević napisao je:

Proslavljajući prijateljstvo i sećanje na Milana Mladenovića, grupa KRUG obeležiće jubilej – 20. godina od kako veliki umetnik nije više sa nama. Bila je nam je velika čast i zadovoljstvo da sviramo i stvaramo sa njim, delimo dobra i loša iskustva na turnejama, u studiju, u svakodnevnom životu. Na sreću, bilo je mnogo više dobrih, čak prelepih stvari oko nas i puno smo od njega naučili…

U sećanje na Milana, Margitu, Bojana i V.D.-a, mi godinama nastavljamo misiju pokušavajući da prenesemo na koncertima zvuk i energiju EKV, pre svega zbog publike koja uživo sa nama deli taj doživljaj. Zakazujemo druženje sa fanovima najvećeg benda u istoriji Jugoslovenskog R’N’Ra na predstojećim nastupima u Sarajevu, Mostaru, Tuzli i Nišu, a moje kolege Tanja, Ćima, Tomke, Nele i ja daćemo na bini sve od sebe! Nadamo se da ćemo sa publikom svih generacija pevati mnoge svima nama drage pesme, mi to možemo zajedno!

Članovi benda koji će učestvovati na ovoj turneji su Marko Milivojević (EKV) – bubnjevi, Dragiša Uskoković Ćima (EKV) – bas gitara, Dejan Tomović Tomke (Vampiri) – klavijature, Nemanja Dašić Nele (Vampiri) – gitara i vokal i specijalni gost – Tanja Jovićević (Oktobar 1864) – vokal.

Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 700 dinara u Vintage Shop-u, Music House-u i Enegry Music Shop-u.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Jedan komentar na “Krug-Tribute to EKV bend najavio koncert za publiku u Nišu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *