„Krug“ sutra u klubu „Feedback“!

Krug EKv tekstOficijalni Tribute to EKV bend – KRUG nastupiće u petak, 14. novembra, u klubu „Feedback“ sa početkom u 22 sata. Ovaj bend je sačinjen od bivših članova EKV-a i prijatelja iz generacijski srodnih bendova.

Povod za ovaj kocetr, ali i za one koji su već održani u Sarajevu, Mostaru i Tuzli, je obeležavanje 20 godina od smrti Milana Mladenovića.

Ovim povodom Marko Milivojević, bubnjar koji je sa grupom EKV svirao u poslednjoj fazi, od 1990. do 1994. godine, napisao je na zvaničnoj Fejsbuk stranici sledeće:

„Proslavljajući prijateljstvo i sećanje na Milana Mladenovića, grupa KRUG obeležiće jubilej – 20.godina od kako veliki umetnik nije više sa nama.
Bila je nam je velika čast i zadovoljstvo da sviramo i stvaramo sa njim, delimo dobra i loša iskustva na turnejama, u studiju, u svakodnevnom životu. Na sreću, bilo je mnogo više dobrih, čak prelepih stvari oko nas i puno smo od njega naučili…
U sećanje na Milana, Margitu, Bojana i V.D.-a, mi godinama nastavljamo misiju pokušavajući da prenesemo na koncertima zvuk i energiju EKV, pre svega zbog publike koja uživo sa nama deli taj doživljaj…”

Ulaznice za koncetr benda „Krug“ u pretprodaji koštaju 700 dinara i mogu se kupiti do petka u 19 sati na sledećim mestima: Vintage shop (Davidova 9), Music House (Generala Milojka Lešjanina 12) i Energy Music Shop (TPC Kalča – prizemlje). Na ulazu u klub „Feedback”, karte će se prodavati od 21sat.

Publiku iz okolnih gradova ima mogućnost za rezervaciju karata po istoj pretprodajnoj ceni, ukoliko do četvrtka, 13. novembra do 20sati rezervišu karte na e-mail adresu: klub.feedback@gmail.com.

U mejlu za rezervacije ostaviti ime, prezime, serijski broj lične karte i broj mobilnog telefona. Rezervisanu kartu možete preuzeti na ulazu u petak najkasnije do 21:30 uz ličnu kartu.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *