„Kroz Niš“ – nešto novo u Super radio kuhinji

Naša sugrađanka i super-građanka Jelena Dimitrijević, samo ređa uspehe!

Čim se vratila sa svih modnih putovanja na kojima je bila – Roterdam, Beograd, Košice – uhvatili smo priliku za intervju!

Ekipa Super radija razgovarala je sa Jelenom u njenom ateljeu u tržnom centru Kalča, dok se raspakivala. Otkrila nam je kakvi su utisci sa svih dešavanja na kojima je bila i nešto malo od onoga šta planira.

Jelena je naša prva sagovornica, ali planiramo da dobru tradiciju nastavimo u seriji vlogova pod nazivom „Kroz Niš“. Očekujte aktuelne događaje i ljude koji sa sobom nose aktuelne događaje.

Da biste bili u toku sa svakim delom našeg video rada, pratite nas na Youtube stranici https://www.youtube.com/user/RadioSuperNis/

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *