Krenite sa njima u planine, ovaj vikend je prava prilika za to

Čini vam se da se topite na gradskom asfaltu, Niš vam je postao suviše bučan i želeli bi ste da se otisnete u prirodu i zvuk motora i miris benzina zamenite zvukom reke, ptica i mirisom bilja?

Ovog vikenda ćete imati pravu priliku za to, jer se planinarski klub „Železničar“ iz Niša pridružio republičkoj akciji Dani planinara.

U ovom izdanju emisije „U ritmu zdravlja“, Jelena Cvetković najavljuje ovu, ali i predstojeće akcije PK „Železničara“ iz Niša. Saznajte zbog čega je planinarenje tako neodoljiva aktivnost i zašto bi uopšte trebalo da razmišljate da se priključite planinarima.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *