Kreirajte strip na temu Prvog svetskog rata svojim stavom

Članovi neformalne grupe "Društvo mladih niških vizionara"

Članovi neformalne grupe „Društvo mladih niških vizionara“

Neformalna grupa „Društvo mladih niških vizionara“ poziva mlade iz Niša da se prijave za učešće u panel diskusiji povodom obeležavanja stogodišnjice Prvog svetskog rata i iznoseći svoje stavove učestvuju u kreiranju stripa na ovu temu.

Prema najavama neformalne grupe osim mladih iz Niša u obeležavanju stogodišnjce i ispitivanju stavova mladih na ovu temu (na osnovu kojih će nastati i strip)  učestvovaće i mladi iz Austrije, a za panel dikusiju prijave su otvorene do nedelje, 14. septembra slanjem mejla, sa osnovnim podacima, na: vizionari018@gmail.com. Takođe, ovaj mejl je otvoren i za sve one koji žele da doniraju knjige za područja ugrožena u majskim poplavama u Srbiji, a preuzimanje naslova organizovaće neformalna grupa „Društvo mladih niških vizionara“.

Panel diskusija je deo projekta „2014. – Veliki mir“ koji se realizuje uz pomoć resurs centra za mlade za Nišavski okrug „Protekte“ a uz pomoć Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *