Konkurs za umetnike iz svih oblasti

iyayovUdruženje građana „Centar za unapređenje društvene svesti – Super građanin“ iz Niša raspisuje konkurs za učešće na jednom od 5 „Multimedijalnih izazova“.

Konkurs je posebno otvoren za mlade neafirmisane umetnika svih profila, ali i za afirmisane umetnike, koji žele da odgovore na jedan od 5 izazova, ali i budu podrška manje iskusnim kolegama.

Izazov prvog „Multimedijalnog izazova“ je „MANJE je više“, a biće održan u nedelju, 11. septembra 2016. godine na Amfiteatru parku Čair, od 18 sati.

„Ideja je da na istu temu odgovore umetnici, svako iz svoje oblasti delovanja – kroz sliku, film, fotografiju, muziku, strip, grafit…, a želja nam je da odmerimo umetničke snage Niša, povežemo različite umetnike, utičemo na neke nove umetničke aktivnosti i postavimo osnovu za veću društvenu angažovanost umetnosti“ kaže Boban Kocev, predsednik Upravnog odbora udruženja „Super građanin“.

Ukoliko ste inspirisani prvom temom, a bavite se bilo kojom vrstom umetnosti, pošaljite nam sledeće podatke:

– Nekoliko rečenica o vama i vašem umetničkom radu (nazovimo to kreativnom, skraćenom biografijom);
– Jedna, a najviše tri vaše fotografije (na osnovu kojih ne biramo učesnike, već su potrebne za promociju „MM izazova“ u slučaju da vas izaberemo);
– Najviše tri primera vašeg autorskog rada (snimak, fotografija, pisani dokument…);
– Ukoliko niste u mogućnosti da obezbedite neka sredstava za rad u okviru „MM izazova“, navedite u prijavi (npr. boje, papir, izrada fotografija i sl). Molimo vas da uzmete u obzir da su naša sredstva ograničena budžetom, pa svoje potrebe navodite što preciznije i racionalnije, jer će i od toga zavisiti odabir učesnika (od naših mogućnosti);
– Kontakt telefon ili neki drugi način na koji vas možemo kontaktirati.

Sve ove podatke pošaljite nam na konkurs@supergradjanin.org.rs sa naznakom ZA UČEŠĆE U „MULTIMEDIJALNOM IZAZOVU“!

ROK ZA PRIJAVU za PRVI „Multimedijalni izazov“ je sreda, 31. avgust 2016. godine, ali se možete prijaviti i za ostale „MM izazove“ (najkasnije do nedelje, 4. decembra 2016, jer će se poslednji „Izazov“ održati u nedelju, 11. decembra 2016).

Projekat „ Multimedijalni izazov“ finansiran je od strane Uprave za omladinu i sport Grada Niša, a sprovodi ga Udruženje građana „Centar za unapređenje društvene svesti – Super građanin“.

Kontakt osoba za dodatne informacije je Svetlana Rajković (064 22 72 451 ili svetlana@supergradjanin.org.rs)

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *