Konkurs za učešće na Letnjem Akademskom Kursu

best tekst 1Za sve studente niškog Univerziteta koji žele da nauče o komunikacijskim i prezentacionim veštinama, upravljanju vremenom i projektima, rešavanja konflikata, Best Niš organizuje Međunarodni Letnji Akademski Kurs.

Već 6. godinu zaredom, niška lokalna grupa Udruženja Studenata Tehnike Evrope organizuje Kurs, a ove godine slogan je „May the Skills Be With You“. Kurs će od 21. do 31. jula pored 25 odabranih studenata sa 90 evropskih univerziteta, okupiti i 15 studenata sa niškog Univerziteta.

U toku su prijave za 15 niških studenata, koji će sa svojim kolegama učestvovati na letnjom kampu, steći nove veštine, znanja i poznanstva.

Kako kažu u Bestu cilj kursa je „podizanje svesti studenata našeg grada o značaju komplementarnog obrazovanja u privatnom i profesionalnom životu“.

best tekst 2Učesnici kursa će proći 30 sati akademskih predavanja, treninga i radionica na temu komplementarnih veština i neformalnog obrazovanja, a neke od tema tiču se komunikacijskih i prezentacionih veština, upravljanja vremenom i projektima, rešavanja konflikta.

Predavanja će držati profesori Univerziteta u Nišu, kao i predstavnici kompanija koji se u svom radu susreću sa „važnošću komplementarnih veština u rešavanju svakodnevnih poslovnih problema iz različitih oblasti“ navode u udruženju Best.

Za studente iz Evrope, ali i niške organizovani su i događaji poput Srpske večeri, obilaska grada i drugim aktivnostima kojima će biti predstavljen kulturno – socijalni aspekt kampa.

Prijave za petnaestoro niških studenata koji žele da učestvuju na kampu su otvorene do ponedeljka 10. juna, a sve informacije studenti mogu dobiti mailom na nisest.eu.org ili posetom sajta orgnaizacije.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *