Konkurs za pokretanje malih preduzeća u Srbiji

Pokreni se za posao Raspisan je novi konkurs za pokretanje malih preduzeća u Srbiji – Pokreni se za posao koji realizuje nevladina organizacija Eneca.

Ovim konkursom budućim privrednicima kompanija daruje bespovratna sredstva za kupovinu neophodne opreme kako bi pokrenuli ili unapredili sopstveni biznis.

Kako navode, učesnicima konkursa su obezbeđene i obuke kao i saveti ekonomskih stručnjaka, koji mogu da, buduće privrednike, upute u osnove malog preduzetništva.

Ovo je četvrti konkurs po redu, koji relizuje organizacija Eneca, a prošle godine za 110 grantova bilo je prijavljeno 3300 kandidata. U okviru programa ‘Pokreni se za posao’ je za 4 godine pokrentuo 278 malih preduzeća i zaposleno više od 1000 ljudi
Konkurs je otvoren do 31. decembra, a detaljnije informacije mogu se dobiti na ovom linku.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *