Konkurs za najbolju amatersku sliku prirode

Ilustracija

Ilustracija

Centar za unapređenje životne sredine, raspisao je konkurs za najbolju amatersku fotografiju prirode „Plavo – zeleni svet“. Konkurs je otvoren do 20. avgusta, a cilj je „promocija prirodnih bogatstava i buđenje svesti o značaju i očuvanju plavo – zelenih površina u Srbiji“.

Prijava je online, preko ovog linka, a svaki autor može da pošalje najviše 3 fotografije, veličine do 2 megabajta. Kako stoji u propozicijama, od obrada slika jedino je moguće korigovati boju i oštrine, dok će sve ostale korekcije sankcionisati učešće na konkursu.

Žiri će odabrati dve najbolje fotografije do 11. septembra, a prvoplasirani dobija fotoaparat u vrednosti od 200 eura, drugoplasirani mobilni telefon od 150 evra; a biće dodeljena i nagrada publike koja je mobilni telefon od 150 eura. Dakle, i posetioci sajta biraće svoju omiljenu sliku, a svečana dodela nagrada biće organizovana sredinom septembra na izložbi najuspešnijih radova.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *