Konkurs za bendove bez zvaničnog albuma

balkanrock-tekstUdruženje građana „Balkanrock“ raspisalo je konkurs za bendove bez zvaničnog albuma kojima se pruža šansa da snime po tri pesme u profesionalnom muzičkom studiju, ali i mogućnost da imaju diskove sa svojim pesmama.

Prema uslovima konkursa pravo da učestvuju u ovom konkursu imaju samo demo bendovi sa niškog područka, a oni ne smeju imati nikakva zvanična izdanja (tu ne spadaju samostalna EP i Demo izdanja, kao ni učešća na kompilacijama).

Uslov za bendove je i da imaju bar jednu snimljenu autorsku pesmu, a od članova sastava se očekuje i da imaju autorski repertoar od 15 minuta koji će izvesti na amfiteatru na Keju.

Prva tri benda, po oceni žirija, dobiće mogućnost da snime po tri numere u perofesionalnom muzičkom studiju kao i jedan broj diskova u njihovom vlasništvu navode u Balkanrock-u.

Prilikom prijavljivanja potrebno je dostaviti tri autorska snimka (kvalitet nije bitan), tekstove pesama i kraću biografiju uz kontakt telefon predstavnika grupe. Prijave se šalju na mejl medijana@balkanrock.com, a konkurs je otvoren do 10. septembra.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *