Konkurs Dani Gordane Todorović

Gordana Todorović tekst

Gordana Todorović

Centar za turizam, kulturu i sport opštine Svrljig, raspisao je konkurs za neobjavljeni rukopis poezije, a povod su pesnički susredi „Dani Gordane Todorović“.

Pesnici svoje rukopise, do pet štamparskih tabaka, treba da potpišu šifrom i pošalju u tri primerka na adresu Centra: Bore Price 2, 18360 Svrljig sa naznakom za nagradni konkurs. Na istu adresu, treba poslati i rešenje šifre, u posebnoj koverti, sa kratkom biografijom, adresom i telefonom.

Konkurs je otvoren do 30. septembra 2013. godine, a nagrada za najbolji rukopis je štampanje knjige. Telefon za informacije je 018/821-059.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *