Konferencija za programere CODEstantine i ove godine u Nišu

Ove godine, po četvrti put, No Limit Hub organizuje dvodnevnu konferenciju za programere – CODEstantine, koja će se održati 22. i 23. marta u Tami Residence Hotelu. 

CODEstantine je najveća konferencija u južnoj Srbiji namenjena programerima sa iskustvom. Cilj konferencije je upoznavanje učesnika sa tehnološkim trendovima i dobrom praksom u razvoju softvera, kao i povezivanje ljudi koji se bave programiranjem i srodnim oblastima. – kažu organizatori.

Ovogodišnja CODEstantine konferencija imaće 10 domaćih i stranih predavača, eksperte iz sveta programiranja i „tech“ preduzetništva.

Po prvi put biće organizovane i radionice za koju se učesnici mogu prijaviti nezavisno od konferencije, a na kojoj će steći praktična iskustva. Radionice će biti organizovane dan pre konferencije, 21. marta, a zainteresovani se mogu prijaviti preko forme za prijavu. Pored toga, u okviru konferencije biće održane i dve panel-diskusije .

Sa Aleksandrom Matić, PR-om No Limit Hub-a, razgovarali smo u emisiji Coolminacija, u subotu:

Detaljan program konferencije kao i karte za istu, te rezervacija mesta dostupni su na zvaničnom CODEstantine sajtu .

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *