Konferencija o „gejmingu“ i IT u Nišu

Aj_Si_TiKonferencija „Aj Si Ti“ posvećena IT sektoru i „gejmingu“, održaće se sutra u bioskopu Kupina od 10 sati i 15 minuta. Najnoviji trendovi iz IT oblasti očekuju sve zainteresovane koji budu želeli da prisustvuju predavanjima, ali pored toga očekuju ih  i predavanja iz oblasti biznisa, kao i inovativne radionice gde će posetioci između ostalog, imati priliku da se upoznaju sa virtuelnom realnošću.

Različite vizije ICT-a kao sektora budućnosti, brojni zanimljivi i eminentni predavači iz Švedske i Srbije obezbeđuju za posetioce mnogo novih informacija i iskustava starijih kolega.Konferenciju će u 11 sati svečano otvoriti Ambasador Švedske, gospodin Krister Asp, koji će održati i predavanje od 13 i 30.

Aj-si-tiKako najavljuju organizatori jedan od govornika biće i Joakim “Jocke” Jardenberg, švedski ekspert za društvene mreže. Potom slede predavanja iz oblasti biznisa gde će predstavnici Erikson-a, Troxo-a i Vet Cloud-a govoriti o svojim iskustvima poslovanja u Srbiji i Nišu. Nakon predavanja biće prikazan TPB AFK, dokumentarni film o poznatoj mreži za deljenje podataka, Pirate Bay.

Organizatori ove zanimljive konferencije su Ambasada Kraljevine Švedske i udruženje Mladi ambasadori. Više informacija, agendu događaja, ali i prajave za predavanja i radionice možete naći na sajtu udruženja Mladi ambasadori.

 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *