Koncert Omladinske filharmonije na Bubnju pomera se za sutra od 20h

Zbog vremenskih prilika besplatni koncert na otvorenom “Muzikom za ljubav i mir u svetu” u izvođenju Omladinske filharmonije Naissus, odlaže se za ponedeljak 17. jul od 20 sati.

Organizatori su se do poslednjeg trenutka pripremali za koncert, nadajući se poboljšanju vremenskih prilika, ali je pre pola sata donesena odluka da se koncert pomeri za jedan dan.

Planirano je da 65 članova Omladinske filharmonije izvedu četiri operske arije i isto toliko instrumentalnih dela. Filharmoniju predvodi maesto Zoran Andrić.

Specijalni gosti biće meksički sopran Naivi Martinez i sopran Zorica Belić.

Koncert će biti zabeležen u HD formatu, a snimaće ga 6 kamera.

Besplatan prevoz za publiku od Trga kralja Aleksandra

Za sve koji žele da poete koncert biće organizovan bespatan autobuski prevoz na svakih 10 minuta do Bubnja i to sat vremena pre početka koncerta sa Trga kralja Aleksandra, a isti prevoz će publiku i vraćati s koncerta do centra grada.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *