Koncert flamenko i džez pesama

Vesna Petković

Vesna Petković

Klasičnim, flamenko i džez kompozicijama predstaviće se dve profesorke fakulteta Umetnosti u Nišu.

U sredu 12. juna od 20 sati u koncertno – izložbenom prostoru u Knjaževačkoj ulici, nastupiće Vesna Petković gitaristkinja uz klavirsku pratnju Olge Petrović.

Program

Miguel Llobet – Katalonske pesme

El Testament D’Amelia

Canco Del Lladre

Lo Rossinyol

Olga Petrović

Olga Petrović

La Filadora

El Mestre

L’Hereu Riera                                                                                                 

La Filla del Marxant

Heitor Villa Lobos – Prelude No.4  i  No.2

Dušan Bogdanović: Džez Sonatina

Allegro grazioso

Adagio espressivo

Allegro molto

Mario Castelnuovo-Tedesco – Fantasia op.145

Andantino

Vivacissimo

Cena karte je 200 dinara i može se kupiti pre početka koncerta na ulazu u Koncertno – izložbenom prostoru Fakulteta u Knjaževačkoj ulici.

Za studente su obezbeđene i besplatne ulaznice, a mogu se preuzeti u kancelarijama Studentskih Parlamenata Fakulteta Univerziteta u Nišu.

Za sve ljubitelje klasične muzike, Fakultet je obezbedio i ograničen broj besplatnih promotivnih ulaznice. One se mogu preuzeti na sledećim lokacijama: Muzička prodavnica Happy house, Kalča 1. sprat, Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Kafe bar Gnezdo (Milorada Veljkovića Špaje 11), kafe Tramvaj (Obrenovićeva 20), Truba kafe (Svetozara Markovića 8) i u Hostelu Niš (Dobrička 3).

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *