Kompletiran program za Outhide fest u Zaječaru

Četvrti po redu festival muzike i umetnosti – Outhide u Zaječaru održaće se 26. i 27. jula u parku-šumi Kraljevica. Ovogodišnji festival okupiće preko 50 izvođača iz regiona koji će nastupiti na tri stejdža.

Muzički program sastoji se od tri bine: Alternative, Tshaylu i Zalet stage.

Alternative stage

„Ovaj stage je prvenstveno zamišljen kao omaž zaječarskog Gitarijadi. S obzirom da je Outhide festival novije generacije, Alternative Stage je otvoren i za moderne izraze poput DJ-inga i live act-a. Zvučnu biblioteku za ovaj stage čine instrumentalni rok, drum’n’bass, alternativni rok, rep, kao i novi zvuk gitarske muzike.“ – kažu organizatori

Tshaylu stage

„Pravo osveženje, i svakako jedan od najvećih razloga za posetu festivala, jeste Tsaheylu Stage. Smešten je u centralnom delu festivalskog prostora, tik uz osvetljene spomenike. Usred borove šume, gde visoka stabla prave neopisivi ambijent za elektronsku muziku. Sam naziv Tsaheylu označava spoj između živih bića i prirode.“ – navodi se na sajtu.

Zalet stage

„ZALET FESTIVAL kao pokret nastaje sada već davne 2005. godine, i zasigurno je jedan od najistaknutijih zanosa modernog doživljaja umetnosti u Zaječaru. Ideja festivala da se umetnički iskaz predstavi kroz nove forme i nastupe brzo prevazilazi granice grada na dva Timoka i Zalet tablice kreću da se registruju po celoj Srbiji.“

Pored kvalitetnog muzičkog programa, posetioci će moći da uživaju i u dnevnim aktivnostima u okviru programa koji se sastoji od Dečje zone, Graffiti zone,  brojnih filmskih projekcija u sedmici pre festivala koje posetioce očekuju na različitim lokacijama u gradu, zatim raznim izložbama na kojima će lokalni umetnici predstaviti svoje radove, kao i javne rasprave gde će se pružiti šansa mladima da debatuju na brojne teme koje su važne za njihovu generaciju. Između ostalog, biće tu i gastronomskih manifestacija gde će se pružiti šansa svima koji žele da se pokažu u spremanju autentične hrane sa ovih prostora, i promovišu manifestacije na temu etno-gastronomije. Za posetioce će biti obezbeđen i besplatan kamp.

Neki od izvođača koji će ove godine nastupiti su Who see, Svemirko, Buč Kesidi, Minilinija, Kristijan Molnar, Naopak & Infamous, I Bee & Taz…  A za kompletan program posetite sajt festivala.

Karte se mogu nabaviti u svim WinWin Shop i Emmi Shop prodavnicama širom Srbije i online preko DDTicketsa. Dvodnevna ulaznica košta 1200 dinara, jednodnevna 800 dinara, a postoji i dvodnevna ulaznica – akcija 4+1 (5 ulaznice po ceni 4) koja košta 960 dinara.

foto: facebook stranica Outhide festival

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *