Komplet za Nišville 2018 po ceni pojedinačne ulaznice – 1500 dinara!

Internacionalni niški jazz festival „Nišville 2018“, 35. po redu, održaće se od 3. do 12.avgusta, a glavni festivalski program 9, 10, 11 i 12.avgusta 2018 na niškoj Tvrđavi.

Rekordnih 1000 učesnika izvešće 250 programa na 20 stejdževa i scena.

Od utorka, 3.oktobra 2017, počela je prodaja kompleta ulaznica po promo ceni od 1.500 dinara!

Ova cena važiće samo za prvih 500 kompleta ulaznica.

To faktički znači da će fanovi Nišvila koji kupe komplete po ovoj ceni moći da prate 25 koncerata u glavnom programu festivala za samo 60 dinara po koncertu!

Cena kompleta neposredno pred održavanje festivala festivala iznosiće 4.000 dinara, a pojedinačna ulaznica će koštati 1.500 dinara, tako da će najvernija publika kupovinom promo kompleta u prvoj fazi pretprodaje moći da prati sve programe Nišvila po ceni jedne pojedinačne ulaznice!

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/nisville-2018-nis-niska-tvrdava-993862/performance.html?

Prodajna mesta Eventima su na ovom linku. 

Organizatori naglašavaju da komplet ulaznica važi za jednu osobu. Karta se na ulazu poništava i umesto nje se dobija narukvica.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *