Kombinacija hip hopa i skečeva – u četvrtak u Feedback-u Kruševac Geto

U sklopu mini turneje (Kruševac, Trstenik, Niš, Jagodina i Kragujevac) u klub Feedback nam  po prvi put dolazi nesvakidašnja hip hop atrakcija Kruševac Geto! Nastup je zakazan za 9. maj od 22 sata.

Ovom prilikom Getovci će napraviti presek celokupne karijere, ali i promovisati novi album „Snežana“, a sve u kombinaciji sa urnebesnim skečevima.

Svoju popularnost stekli su jedinstvenim smislom za humor kojim kroz svoje pesme i skečeve opisuju svakodnevne životne situacije sa neverovatnim zapažanjem detalja.
Svojom muzikom na sarkastičan i zabavan način predstavljaju svoj mentalitet sa jedinim jasnim ciljem – da zasmeju čoveka.

Ulaznice se mogu kupiti u „Galileo tours-u“ (Nikole Pašića 35) i „Vintage Shop-u“ (Davidova 9), a cena ulaznice u pretprodaji je 300 dinara, dok će na dan koncerta biti 400 dinara.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *