Koju godišnjicu filmske industrije niko ne slavi?

kokičarenje slajdU večerašnjem, petom po redu Kokičarenju, čućete kakve nas nove serije očekuju od internet servisa Netflix, zašto niko nije proslavio sto godina od prikazivanja prvog dugometražnog filma i koji film je ove godine osvojio najviše BAFTA nagrada. Pored uobičajenog pregleda bioskopskog repertoara, u večerašnjoj super preporuci čitamo preporuku za film Oldeuboi (Oldboy) koju nam je poslao naš slušalac Lazar Tonić, a u glumačkom flešbeku se sećamo lika i dela Foresta Vitakera. Takođe. večeras ćete čuti na koji način vam dodela Oskara može doneti 1000 dolara.

Kokičarenje, radio emisiju o filmu, možete slušati u premijernom terminu utorkom od 18 časova i u reprzinom terminu četvrtkom od 15 časova.
Autor i voditelj: Mihajlo Ilijić

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *