Koji su najčešći problemi u seksualnoj komunikaciji i kako ih rešiti?

nogeukrevet-txtNije retkost da i dugogodišnji partneri budu stranci u krevetu. Razloga za to je, kako kažu centru za prižanje usluga iz različitih oblasti primenjene psihologije Psihosfera, mnogo.

Seks je i dalje tabu tema, čak i među parovima koji iza sebe imaju dug seksualni život. Veliki broj partnera seks doživljava kao „ispunjavanje bračnih dužnosti“.

„Za ovo postoje brojni razlozi. Neki od njih su: vaspitanje u kome je seks tabu tema, podražavanje roditelja koji ne iskazuju seksualnu slobodu u odnosima, usvajanje tradicionalnih patrijahalnih uloga muškarca i žene, ulazak u krevet radi ispunjavanja bračnih dužnosti itd.“ kažu u Psihosferi.

Koji su to najčešći problemi i kako ih rešiti moći ćete da saznate na dvočasovnoj radionici centra Psihosfera, zakazane za utorak, 24. jun od 18 sati. Prostorije centra su i Romanijskoj ulici broj 19, lokal 7-B , u Nišu.

Broj učesnika radionice je ograničen, a učešće košta 500 dinara. U obzir se uzimaju samo prijave preko telefona 060/6225259 ili maila psihosfera@yahoo.com.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *