Koji .RS domen registrovati ako živiš u Nišu ?

rnids-RS-DPre 10-15 dana počeli smo kampanju sa Regitstrom nacionalnog domena Srbije u cilju popularisanja našeg , srpskog .rs domena. A onda smo odlučili da svakom novom ponosnom vlasniku pomenutog domena poklonimo hosting u vrednosti od 25 eur.

„Ninet“ je niška firma koja deluje globalno, „Super Radio“ je takođe radio koji je globalno slušan ali je pokrenut od strane Nišlija i Nišlijki pa je logično bilo da za ovaj mediji istražimo koji su .rs nacionalni domeni slobodni a imaju veze sa našim gradom.

Kod nas je izazvalo čuđenje i nevericu da niko do sada nije registrovao domene kao što su nisava.rs ili nisville.rs ?

Pogledajte listu „niških“ slobodnih domena:

CeleKula.rs – jedan od simbola našeg grada. Ne gubi na važnosti.

Cegar.rs – ništa manje bitno mesto. Slobodan domen .

Bubanj.rs – Poznato izletište i još poznatije „tri pesnice“ na njemu.

Nisava.rs – Da li je uopšte potrebno da objašnjavamo da ovaj domen ima veliku potencijalnu vrednost ?

Kamenickivis.rs – možda nema marketinšku vrednosta ali za nekoga ko je dosta puta bio „na kamenički“ ovo bi mogao da bude sledeći projekat.

Duvaniste.rs , Durlan.rs , Komren.rs , trosarina.rs , delijskivis.rs – u svakom od nas čuči lokal patriota, zar ne ? Zar ne bi bilo cool biti kralj svog kraja, makar virtuelno ?

Naiususs.rs – Prostom pretragom na google-u vidim da je .info domen već zauzet na kome se nalazi poznati niški sajt. Da li .rs prepustiti nekom drugom ?

Kalca.rs – Da li Vam prvo padne na pamet nekada poznati tržni centar ili poznati lik Stevana Sremca ? I stevansremac.rs je slobodan domen, kao i zonazamfirova.rs

Stevansindjelic.rs – ova junačina zaslužuje ne samo domen nego i poseban sajt .

nislijke.rs – Neko je rekao da su nišlijke najlepše u Srbiji. Zar to ne zaslužuje posebno mesto na web nebu ?

Slikenisa.rs – Još 2006. godine kada sam pokretao niški forum gradnis.net ova tema je bla vrlo aktuelna. Ljudi će uvek želeti da gledaju slike svog grada

Nisville.rs – slobodan (!?) – zašto ?

I još par činjenia koje bi trebalo da znate a izdvajaju .rs domen od ostalih :

– Google daje prednost domaćim .rs domenima (izvor: RNIDS)

– Prepoznatljivost. Srpske firme ili sajtovi koje odaberu .rs domen jasno pokazuju odakle su geografski

– Budite brži od konkurencije. Konkurencija ne miruje, ako proceni da je islativo uložiti u domen 20 eur uložiće. Investicija na godišnjem nivou se isplati a lično znam primere gde su .RS domeni prodavani po više hiljada eur.

Koji je Vaš domen ? Proverite ga ovde i poklonićemo Vam hosting paket u vrednosti od 25 eur. Kliknite još danas! 

Pr tekst

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *