Koje pamćenje je pouzadno?

Pitaj psihologa slajdEmisija „Pitaj psihologa“ i ovog petka sa vama od 12 do 14 sati.

Psihološkinje iz Psihosfere danas govore o pamćenju.

Uključite na vreme Super radio.

* Šta je pamćenje?

* Kako pamtimo?

* Koje vrste pamćenja postoje?

* Koliko je pamćenje pouzdano?

* Da li možemo verovati pamćenju?

* Koji su poremećaji u pamćenju?

* Da li se i kako može poboljšati pamćenje?

Odgovore na ova pitanja možete čuti u današnjoj emisiji od 14 sati; međutim ukoliko vi imate pitanja za naše psihologe možete ih postaviti u komentaru na ovu najavu ili poslati mejlom na info@superradio.rs

Voditeljke emisije psihološkinje Sandra Mojašević i Tamara Đorđević iz Psihosfere.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

6 komentara na “Koje pamćenje je pouzadno?

 1. Imam ogroman problem. Navikla sam na podršku majke u srednjoj školi, koja je radila sa mnom i domaće zadatke, učila pesmice, preslišavala me i sl. Sada više ne živimo zajedno, jer studiram u drugom gradu i dosta mi je teško.
  Pokušavamo preko skajpa al ne ide, čak sam i obnovila prvu godinu?
  Da li imate neki metod za učenje?
  0
 2. Dosta se razlikuje učenje u srednjoj školi i na fakultetu. Međutim meni se čini da i dalje nisam sazreop za sve one obaveze. Kako premostiti to? Ipak sam u školi naučio i da prepisujem i domunđavam ovde je teško.
  0
 3. Kako učiti dok si zaljubljen? Trenutno sam baš zaljubljen mislim da ću čak i da se ženim, ali sam na 3. godini studija i tek mi prestoji rinatanja na ovom Elektronskom fakultetu. Međutim ja po ceo dan i noć samo mislim o nama dvoma i umesto da učim matematiku iz prve godine ja pravim planove gde ćemo živeti.
  0
 4. Pre dve godine sam se udala, rodila ćerkicu i naravno zapostavila fakultet. Međutim sada mi je teško da pročitam i prvi pasus a kamoli da učim. Da li imate neki savet kako se ponovo aktivirati?
  0
 5. Sve mi je mnogo bitnije od ucenja, a moji mi prete iskljucenjem sa fakulteta ako se ne „opametim“. Medjutim kada treba da ucim uvek radim nesto trece a i ne mogu ni bez telefona, interneta, fudbala, kosarke, kladionice, devojaka….
  0
 6. Treniram profesionalno kosarku i bas sam uspesan u tome. Uskoro prelazim i u bolju ligu. Medjutim, to ne daje prostora i za ucenje jer mora covek da se posveti samo jednoj stvari ako yeli da bude uspesan. Da li postoji neki motiv za nas kosarkase sta da radimo ako zelimo pa i da ucimo?
  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *