Koje je „pravo vreme“ za šetnju kućnih ljubimaca?

Ventil txtJednoglasna odluka Gradskog veća u Nišu jasno definiše kada i gde smete da izvodite vaše kućne ljubimce na takozvane „javne površine u gradu“. Koje je vaše mišljenje o svemu ovome? Recite otvoreno i bez cenzure u emisiji „Ventil“ od 10 sati samo na Super radiju.

Vašeg psa ili mačku, po novom pravilniku, moći ćete da izvodite „samo na utvrđenim mestima“ i to isključivo ako je vaš ljubimac vakcinisan. Životinje, po ovoj odluci moraju da budu propisano obeležene, na povocu i u pratnji punoletne osobe.

Prema pisanju sajta zivotinje.rs Nišlije i Nišlijke moći će da u blizini škola šetaju pse samo za vreme trrajanja školskih raspusta. Kako kaže, za ovaj portal, načelnik Uprave za komunalne delatnosti Miodrag Brešković, Nišlije i Nišlijke moći će da šetaju pse samo za vreme trajanja školskih raspusta.

Kako vi komentarišete ove odluke? Uključite se slobodno u naš program i otvoreno i bez cenzure progovite. O ovim propisima razgovaraćemo i sa aktivistom oganizacije FAPS Oliverom Veličkovićem.

Pozovite 018/533-690 ili pošaljite mejl na info@superradio.rs i  iskoristite svoju šansu za „izduvavanje“.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *