Koje izvođače će ove godine ugostiti Lovefest?

Sa prošlogodišnjeg festivala Foto: Lovefest

Sa prošlogodišnjeg festivala
Foto: Lovefest

Ostrvo ljubavi će po deveti put ugostiti veliki broj domaćih i stranih muzičkih zvezda i na hiljade posetilaca. U tri dana festivala, od 6 do 8. avgusta, na tri bine u Vrnjačkoj Banji smeniće se preko 70 izvođača.

Sa „Energy“ stejdža publiku će pozdraviti svetski poznati di-džej Fred P, Marcellus Pittman, Hunee, The Analogue Cops i drugi.

„Fire“ stejdž ovogodišnjeg Lovefesta rezervisan je za iransko-američkog di-džeja i producenta Dubfire, di-džejski duo iz Frankfurta Booka Shade, holandskog di-džeja Fedde Le Grand, a biće tu i James Zabiela, Juan Atkins, Carlo Lio.

Ispred „Live“ stejdža publika će uživati u zvucima koje će izvoditi Artan Lili, Elemental, Who See, Hladno pivo, Goblini i mnogi drugi.

Cena komlet karte za sva tri dana je 22 evra i možete je nabaviti u svim poslovnicama Eventima i DD Tickets-a. Putem zvaničkog sajta Lovefesta takođe možete kupiti karte, ali i naći informacije o festivalskom kampu i obrocima.

A koji su ostali izvođači rećiće vam Zoran Kesić.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *