Koja su kritična mesta za bicikliste u Nišu?

karavan tim tekstUdruženje biciklista „Karavan tim“ iz Niša sprovodi akciju u kojoj će ukazati biciklistima ali i nadležnim službama na kritična mesta u gradu. Fotografije na kojima se mogu videti otvorene šahte, opasne rupe uz desnu ivicu puta, parkirane automobile na biciklističkoj stazi..već su postavljene na Fejsbuk stranici udruženja.

Prema najavama biciklista okupljenih u ovom udruženju, oni će narednih dana obilaziti niš i fotografisati kritična mesta. Kasnije će ove fotografije biti i poslate nadležnim organima kako bi se nedostaci uklonili. Cilj ove akcije je, kako kažu, da se ukazivanjem nedostataka poboljša bezbednost biciklista ali i ostalih učesnika u saobraćaju.

Poziv za slanje fotografija upućen je svima onima koji žele da ukažu na neki problem. Dovoljno je da se kritično mesto slika i pošalje sa opisom lokacije na mejl karavantim@gmail.com.

Prema najavama plan je da se obiđu i drugi gradovi na jugu Srbije: Aleksinac, Leskovac, Prokuplje…kako bi se ukazalo na probleme koji biciklisti imaju i u ovim gradovima.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Jedan komentar na “Koja su kritična mesta za bicikliste u Nišu?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *