Koja je biljka odlična alternativa za kafu?

Prirodnim tempom slajdŠta vas očekuje na akciji “Sat za našu planetu” *  Šta može biti zanimljivo kod puževa?* Koja je biljka odlična kao alternative za kafu? * Saznajte nešto novo u emisiji Prirodnim tempom u petak od 14 sati.

U drugoj po redu emisiji biološkog društva „Dr Sava Petrović“ u goste nam dolaze organizatori akcije „Sat za našu planetu“. Govorićemo o tome kakav nas program očekuje u Nišu, a čućete i kako se možete pridružiti akciji i koliko je ona uticala na podizanje svesti kod ljudi o očuvanju naše planete.

Moćićete da saznate kakve su to ekološke tehnologije, kako možete da postanete volonter na organskim farmama širom sveta, šta se u našem gradu radi na polju edukacije školaraca na temu ekologije i još mnogo drugih zanimljivsti.

Biljka ove nedlje je Cikorija- korovska biljka koja je odlična alternativa za kafu. Kao i u predhodnoj emisiji, predstavljamo vam jednu zanimljivu vrstu životinje iz vaše okoline, ovoga puta to su puževi. Pitate se šta može biti zanimljivo kod puževa? Poslušajte nas sutra od 14 do 15 sati i saznaćete.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Jedan komentar na “Koja je biljka odlična alternativa za kafu?

  1. Pingback: Koja je biljka odlična alternativa za kafu?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *