„Kod opšteg mesta levo“ za bebe i mame u porodilištu KC Niš

kod opsteg mesta levoKulturnu poslasticu za Nišlije i Nišlijke koji vole pozorišnu umetnost i ove godine pripremaju mladi iz udruženja „JCI“. Zahvaljujući projektu „Daske humanosti“ niška publika ima mogućnost da pogleda predstavu „Kod opšteg mesta levo“.

Kao i prethodnih godina cilj ove akcije je human, a i organizatori kao i glumci volontiraju kako bi pomogli onima kojima je pomoć neophodna, a ove godine ideja je da se daruju mame i bebe i da se pomogne porodilištu Kliničkog centra Niš.

Predstava „Kod opšteg mesta levo“ koja je zakazana za sredu 13. aprila od 20 sati u Narodnom pozorištu se bavi fenomenom slave i popularnosti kao jednom od primarnih žudnji mladih ljudi danas, što je prikazano kroz satiru na život modernog glumca navode organizatori.

Karte po ceni od 500 dinara mogu se kupiti u agenciji Clock travel.

Dođite da u jeku predizbornih kampanja podržimo umetnost i da svi zajedno učinimo konkretnu i vidljivu promenu u svom okruženju.

Više o ovoj akciji razgovaraćemo sa Stevanom Đorđevićem ispred organizacionog tima i organizacije „JCI“.

 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *