Ko su mladi naučnici iz Zenice i Niša?

Prvi utorak u mesecu rezervisan je za emisiju „Zenica-Niš calling“, a kako se ovaj poklapa sa Evropskim danom nauke, odlučili smo da to bude i tema kojoj ćemo se posvetiti 7. novembra od 18:30-20h.

U rubrici Fildžan-džezva naši gosti će biti Malik Ejubović, doktor iz Kantonalne bolnice Zenica i Nikola Stanković, asistent na Departmanu za biologiju i ekologiju na Prirodno-matematičkom fakultetu u Nišu.

U rubrici Čaršijom Zeničani vam predstavljaju konferenciju koja je odžana u Srbiji, a na kojoj su imali svoje predstavnike, a iz Niša vam stiže priča o festivalu Nauk nije bauk, koji se naredne godine održava po 10. jubilarni put.

Čućete i šta misle naši sugrađani koje su najprofitabilnije nauke i da li su oni odlučili da krenu za srcem ili profitom, u rubrici Raja iz kraja nešto više o bendu Margita je mrtva.

Za najsrećnije, spremili smo i vredne nagrade, pa verujemo da je to još jedan razlog da u utorak 7. novembra od 18:30h budete uz Radio Active i Super radio.

Ako još uvek sumnjate u moć nauke…onda pogledajte naš promo film 🙂

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *