Ko će igrati Lepoticu?

kokičarenje slajdVečeras ćete biti u prilici da od 18 časova slušate četvrto izdanje Kokičarenja u kome ćete, između ostalog, čuti i ko će igrati Lepoticu u novom igranom filmu Lepotica i zver koji nam naredne godine dolazi iz studija Dizni. Takođe ćete biti u prilici da čujete i kada počinje prikazivanje dugoočekivanog filma 50 nijansi – siva.

U super preporuci vam preporučujemo film Hadersfild iz 2007. godine, a u rubrici glumački flešbek se podsećamo lika i dela Steve Žigona.

Kokičarenje, radio emisiju o filmu, možete slušati svakog utorka od 18 časova u premijernom i svakog četvrtka od 15 časova u repriznom terminu. Autor i voditelj Mihajlo Ilijić

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *