Ko će biti bibliotekari na Svetski dan knjige?

Foto: Super radio

Foto: Super radio

Povodom Svetskog dana knjige i autorskih prava, 23, aprila, u Narodnoj biblioteci „Stevan Sremac“ od 11 do 14 sati Nišlijama će knjige izdavati poznate ličnosti u Nišu.

Pomoć pri odabiru naslova posetiocima biblioteke sutra će prišiti „bibliotekari“: Saša Mrkić, Dejan Stojiljković, Srđan Savić, Severin Franić, Lidija Mihajlović, Branislav Janković, Branislava Jovanović, Olivera Mićunović, Bojan Cvetković, Vladimir Vojvodić, Boban Vučković, Bratislav Tonić i drugi.

Poznati bibliotekari i radnici bilioteke očekuju sutra sve ljubitelje knjiga i Odeljenju beletristike, Odeljenju stručne knjige i Odeljenju knjige za decu.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *