Književno veče Stefana Simića u Nišu

Ove srede, 27. februara, u Akademskom studentskom pozorištu biće održano književno veče Stefana Simića, pod nazivom „Teatar iskrenosti„. Program počinje u 20 časova, a ulaz je slobodan.

Teatar iskrenosti predstavlja otvorenu formu – spoj književne večeri, monodrame, kabarea. To je mesto gde se obrađuju razne društvene teme.

Stefan Simić je rođen 1989. godine u Paraćinu. Studirao je sociologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu, a do sada je izdao nekoliko knjiga. Stefan piše, nastupa, snima emisije, bori se i veruje u jedan novi svet – svet sa ljudskim likom. Trenutno radi na romanima i putuje sa svojim “Teatrom iskrenosti”, životnim teatrom, gde prenosi sve ono na čemu je radio godinama.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *