Književno popodne na Super radiju

Nova emisija „Između korica“ očekuje vas danas od 18 sati.

I ove nedelje smo za vas pripremili nekoliko dobrih knjiga na koje vredi obratiti pažnju.

U rubrici Preporuka vraćamo se korenima – saznaćete koja knjiga je bila prekretnica u mojoj čitalačkoj karijeri, tačnije – kako sam počela da „rekreativno čitam“.

Sa Mihajlom Ilijićem konačno se dotičemo Stenlija Kjubrika i jednog od njegovih kontroverznijih filmova.

Ana Nikolić ove nedelje je inspirisana novom domaćom serijom, pa će pokušati na svoj način da nam dočara život pesnika čija je nesrećna i nemoguća ljubav izrodila jednu od najlepših pesama srpskog romantizma.

Kao i obično, izdavačka kuća Laguna nagrađuje naše slušaoce jednom od knjiga o kojima se priča. Budite uz Super radio od 18 sati i saznajte o kojoj se knjizi radi i kako da je osvojite.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *