Književni razgovor sa Nebojšom Ozimićem

U okviru „Priča iz Dnevne sobe“ u sredu, 5. juna 2019. godine, od 18 sati očekuje nas razgovor sa niškim istoričarem, književnikom, prevodiocem i autorom više desetina knjiga i publikacija različite tematike, gospodinom Nebojšom Ozimićem.

Publici će biti predstavljeno koautorsko delo „Sedim ja tako…“ koje je g.Ozimić priredio u saradnji sa novinarkom Sandrom Stanković.

Njih dvoje napisali su knjigu o svakodnevnim temama, pojavama, svako je na svoj način, muško – ženski razmišljao i stavio na papir svoja razmišljanja. A teme su im svakodnevne – čarape, ko je lovac a ko lovina, plavuše, tetovaže, energija, priroda, teretana, kafa i kafenisanje. Knjiga se, kažu, čita sa dve strane, sa muške i ženske.

Razgovor će voditi novinar Boban Kocev, a ulaz na dešavanje je besplatan.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *