„Knjiga, ti i leto“ – foto konkurs

Izvor: Super radio

Izvor: Super radio

Foto konkurs „Knjiga, ti i leto“ raspisala je Narodna biblioteka iz Pirota, koji je otvoren do 20. avgusta.

Kako stoji na sajtu biblioteke, pravu učešća na ovom konkursu imaju svi, koji nađu inspiraciju u knjizi, letu i njima samima. Svoje fotografije mogu poslati i amateri i profesionalni fotografi, a starosnog ograničenja nema. Svaki učesnik može učestvovati sa najviše tri fotografije,koje nisu kompjuterski obrađivane, i  na kojima se vidi jedna ili više osoba koje čitaju.

Tri najbolje fotografije dobiće nagrade, dok će ostale koje budu ušle u uži izbor, biti prikazane na izložbi koja će biti predstavljena 27. avgusta. Svoje slike možete poslati i mejlom na knjigatiileto@gmail.com

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *